Aanmelding

Inschrijven gaat snel en gemakkelijk met onderstaand formulier; je gegevens worden meteen opgenomen in onze ledenadministratie.

Let op: De Technische Commissie (TC) neemt binnen 5 werkdagen contact met je op over team en/of trainingsindeling.

Ben je al eerder lid of vrijwilliger geweest, geeft dit even aan in het opmerkingen veld. Je oude gegevens worden dan weer actief gemaakt en aangepast met de recente informatie.

Wil je alleen trainings/trim lid of niet-spelend lid worden of ben je uitwonend student geef dit dan aan in het opmerkingen veld.

Verplichtingen (zie ook Website Menu Info/Verplichtingen)

• Fluiten: Van de leden wordt verwacht dat ze regelmatig fluiten. Leden vanaf 13 jaar moeten een scheidsrechterskaart behalen. Hiervoor wordt door de vereniging een e-learning cursus aangeboden.
  • Rijden: Van ouders van jeugdleden wordt verwacht dat ze voor uitwedstrijden enkele malen voor vervoer zorgen.
  • Bardienst: Van ouders van jeugdleden wordt verwacht dat ze bij thuiswedstrijden een enkele maal bardienst verzorgen.

De hoogte van de contributie is afhankelijk van je leeftijd en type lidmaatschap. De peildatum voor de leeftijd is altijd 1 oktober.

Voor senioren en veteranen die geen wedstrijden spelen is een lidmaatschap mogelijk als trainingslid/trimlid.
Benjamins (Funkey) spelen nog geen wedstrijden.

Contributie 2019-2020

Benjamins (Funkey) 4 - 6 jaar € 48,65
Mini’s (F-jeugd) 6 - 7 jaar € 124,70
Mini’s (E-jeugd) 8 - 9 jaar € 124,70
Junioren (D-jeugd) 10 - 11 jaar € 198,90
Junioren (C-jeugd) 12 - 13 jaar € 198,90
Junioren (B-jeugd) 14 - 15 jaar € 198,90
Junioren (A-jeugd) 16 - 17 jaar € 198,90
Trainingslid tot 18 jaar € 100,90
Senioren vanaf 18 jaar € 244,95
Veteranen 35 jaar en ouder € 244,95
Trainingslid/trimlid vanaf 18 jaar € 124,70
Niet spelend lid € 48,65
Student uitwonend vanaf 18 jaar € 127,50
Onder voorwaarden

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks door de ALV vastgesteld.

De eenmalige inschrijfkosten bedragen € 11,50 per lid.

Met het invullen van onderstaand formulier wordt het lidmaatschap aangegaan van de Mixed Hockey Club Heesch en wordt een machtiging afgegeven om de verschuldigde inschrijfkosten en contributie automatisch te incasseren van het opgegeven bankrekeningnummer.

Tevens wordt de privacy verklaring van MHC Heesch aanvaard te lezen op deze link

De incasso vindt plaats in 2 termijnen (najaar en voorjaar).

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)