Bezoekers Registratie

Welkom bij Mixed Hockey Club Heesch

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 22 januari 2022
Tijd T/U Team Tegen team
09:30 Thuis ZMA1mix Hockeyclub Berlicum MA2

Nieuws

Nieuws afbeelding

Alle trainingen geannuleerd

Training

29-11-2021
Als gevolg van de nieuwe maatregelen moeten alle sportcomplexen om 17.00u gesloten zijn. Dit betekent dat alle trainingen vanaf heden

Lees verder
Nieuws afbeelding

Toch Pietentraining: op dinsdag 30 november

Training

29-11-2021
Voor alle Funkey's, F-teams en E6-teams is de Pietentraining op dinsdag 30 november van 16.00u tot 17.00u.

Lees verder

Aangepast trainingsschema

Training

11-5-2020
Omdat ook de senioren weer gaan trainen, een nieuw en aangepast trainingsschema. Klik op 'Bijlage' (hieronder) om te openen.

Lees verder
Nieuws afbeelding

Nieuwsbrief April 2020: Update trainingen (jongste) jeugdleden

Training

28-4-2020 Vanaf woensdag 29 april starten we weer met de trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar. In deze brief geven we je informatie over de gemaakte aanpassingen om dit te goed te laten verlopen. 

Lees verder
Nieuws afbeelding

Nieuwsbrief April 2020: trainingen (jongste) jeugdleden

Training

27-4-2020
Vanaf woensdag 29 april 2020 zullen de trainingen voor alle (jongste) jeugdteams worden hervat! Alle spelers van onze F teams, E teams, D teams en de Funkeys vallen onder de leeftijd van 13 jaar en kunnen gaan trainen volgens de gebruikelijke vorm en samenstelling.   Voor onze C teams, B teams en A teams geldt dat trainen weer is toegestaan, echter met inachtneming van de 1,5

Lees verder

Nieuwe Hockeyschool TenT

Training

4-9-2019Na de succesvolle zomertrainingen organiseert 'Hockey TenT' komend seizoen 10 extra trainingen! Deze trainingen worden extra aangeboden en komen dus bovenop de reguliere trainingen die vanuit MHCH worden aangeboden. Hockeyschool TenT staat onder leiding van Frank van den Broek.
Zie voor meer informatie over de data, tijden, kosten en inschrijven bijgaande poster.

Lees verder

Start Trainingen

Training

8-8-2019Beste allemaal,
Na een fijne zomerperiode zijn we weer klaar voor het komende seizoen! 
De trainingen voor de A t/m D teams starten weer vanaf maandag 26 augustus. De trainingen voor de E en F teams en Funkeys starten vanaf dinsdag 3 september.

Lees verder

Herinnering inschrijving 1e Zomertraining

Training

18-6-2019 De inschrijving voor de eerste zomertraining op maandag 24 juni met als thema Aannemen en Passen sluit aanstaande donderdag. Vergeet je niet in te schrijven via [email protected] als je mee wil doen!

Lees verder
Nieuws afbeelding

Extra Zomertrainingen door HockeyTenT

Training

7-6-2019 Dit jaar worden door HockeyTenT drie zomertrainingen georganiseerd. Dit zijn extra trainingen die gegeven worden onder leiding van gediplomeerde trainers vanuit onze eigen club. Alle spelers van F t/m A mogen zich hiervoor opgeven via [email protected]
 

Lees verder

Selectietrainingen A, B en C jeugd

Training

16-5-2019 Zoals ieder jaar is het weer tijd voor de selectietrainingen.

Na overleg en vooral met de beoordelingen die we van coaches en trainers hebben gekregen is een lijst opgesteld met spelers die we graag willen uitnodigen. Deze lijst hebben we als bijlage toegevoegd. Voor de duidelijkheid een paar punten op een rij:

Lees verder

KNHB Basis training

Training

7-2-2019 KNHB Basis training

Het heeft even geduurd maar de data voor de KNHB Basis training zijn bekend.
20 maart voor coaches + trainers 27 maart alleen voor trainers 10 april alleen voor de coaches
Alle avonden beginnen om 8 uur (aanwezig zijn uiterlijk om 19.45 uur) en duren uiterlijk tot half 11.

Lees verder
Nieuws afbeelding

Zin in extra trainingen van een professionele trainer?

Training

30-6-2018Onder begeleiding van een trainer van HockeyWerkt kan je 10 extra trainingen volgen voor slechts 50 euro. Interesse? Meld je dan aan via HockeyWerkt.nl

Lees verder

Evaluatie tweede training F en E6 jeugd

Training

23-4-2018 In het seizoen van 2017-2018 zijn we gestart met een proef om de jongste jeugd (F en E6 teams) twee keer per week te laten trainen. Deze proef hebben we onlangs geëvalueerd en we hebben besloten om hier komend jaar niet mee verder te gaan.

Lees verder
Nieuws afbeelding

Gast training door trainer/coach H1 aan MC3

Training

15-12-2017Op vrijdag 24 november hadden wij (MC3) een gast training van Leon Blank. De meiden hadden er zin in en Leon vertelde dat hij oefeningen van training Heren 1 in de training ging verwerken. Na een korte warming up en inslaan gingen ze aan de slag in vierkantjes. Bal slechts 3x aanraken, snel spelen en niet te lang nadenken. De oefeningen volgde elkaar snel op en hij had de aandacht van alle

Lees verder

Observatietrainingen

Training

24-10-2017 Op dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november staan de observatietrainingen gepland voor de toekomstige A, B, C en D spelers voor het seizoen 2018-2019.Per mail ontvangt iedereen een overzicht met de namen van de spelers en in welke groep ze zijn ingedeeld.De observatietrainingen zijn volgens het onderstaande schema ingedeeld:
·Dinsdag 31 oktober

Lees verder

Thursday Eve Hockey and Socializing voor Senioren

Training

13-6-2017Beste Dames en Heren hockeyers, Na komend weekend is de competitie afgelopen en daarmee ook de reguliere trainingen. Echter lijkt het ons leuk om door te gaan met trainen. Daarom hebben we Thursday Eve Hockey and Socializing georganiseerd! Vanaf 22 Juni zal de club iedere donderdagavond vanaf 20.30 open zijn en zijn alle teams (Dames en Heren) welkom om aan te sluiten. Eerst lekker fanatiek

Lees verder
Nieuws afbeelding

Selectietrainingen 12 en 19 mei

Training

1-5-2017 Gisteren is de uitnodiging voor de selectietrainingen de deur uit gedaan en zoals beloofd zetten we deze lijst ook op de website. Hiermee is het voor iedereen duidelijk wie er zijn uitgenodigd. Indien je niet mee wil doen met de selectie, graag zsm doorgeven (alle contactgegevens staan in de uitnodiging) aan TC Kader.
Wij hopen iedereen 12 en 19 mei te zien!

Lees verder
Nieuws afbeelding

HockeyWerkt Hockeyschool

Training

7-2-2017 Na de winterstop start HockeyWerkt weer met de HW Hockeyschool op MHC Heesch. Dus ben je een echte hockeyfanaat en krijg je geen genoeg van hockey? Wil je alles uit jezelf halen? Of wil je simpelweg extra techniektraining? Dan kan HW Hockeyschool iets voor jou betekenen!
Wat biedt HW Hockeyschool precies?

Lees verder
Nieuws afbeelding

Winterstop

Training

1-12-2016In de winter ligt het veldhockey stil in verband met het weer en de vakanties. 
De winterstop voor de Jongste Jeugd start op 5 december. Vanaf deze week zijn er geen trainingen meer voor de Jongste Jeugd. De winterstop voor de Junioren start op 19 december. Tot die tijd zijn er nog trainingen, mits het weer dit toe laat.

Lees verder

Trainingen meivakantie

Training

24-4-2016Tijdens de meivakantie zijn er geen trainingen, tenzij dit anders is afgesproken met je eigen trainer. 
 Fijne vakantie!

Lees verder
Nieuws afbeelding

HW Hockeyschool organiseert extra hockeytrainingen voor F,E,D en C jeugd bij MHC Heesch! Vanaf 14 april!

Training

5-4-2016 Beste leden/ ouders & vrijwilligers van MHCH,
Dit seizoen gaat HockeyWerkt met de HW Hockeyschool starten op Mixed Hockey Club Heesch. Deze hockeyschool is een betaalbare mogelijkheid om extra training te krijgen, gericht op techniek in relatief klein groepje. De training zorgt voor veel oefenmogelijkheden en balcontacten. Een leuke optie voor de enthousiaste kinderen om wat

Lees verder
Nieuws afbeelding

Zwarte Pieten Training

Training

21-11-2015 Dinsdag 1 december is het zover. De Zwarte Pieten Training bij MHCH
Ook dit jaar komen er weer een aantal eigenwijze pieten op bezoek bij MHCH. Wat ze dit jaar voor ons in petto hebben is nog even een verrassing maar….wij nodigen al onze jongste leden uit om er samen met de Pieten een gezellige middag van te maken!

Voor wie: Funckey’s – F-leden – E6 leden

Lees verder
Nieuws afbeelding

Sjors Sportief aanmelding

Training

16-9-2015 Vanaf volgende week dinsdag 22 september wordt er weer gelegenheid geboden om 3 weken een gratis hockeytraining te volgen voor kinderen uit groepen 3 t/m 8.

Ken je iemand (broertje, zusje, vriend, vriendin) die ook wel een keer wil ervaren hoe leuk het is om te hockeyen dan kun je je nog opgeven via Sjors Sportief:

Lees verder

Trainingsschema

Training

4-9-2015 Belangrijk, het Trainingsschema met alle tijden, teams en trainers wat nu op de site en via LISA te vinden is, is vanaf nu leidend! Het eerder verschenen schema via een nieuwsbericht is niet meer geldig. Kijk er goed naar en heb je vragen of opmerkingen mail naar [email protected] Met een paar teams en trainers zijn we nog bezig ivm invullingen en tijdschema. Daarover worden de

Lees verder
Nieuws afbeelding

Trainingsschema seizoen 2015-2016

Training

5-8-2015 Beste leden en trainers
Hierbij het bijna definitieve trainingsschema voor het seizoen 2015-2016. De trainingen beginnen vanaf 24 augustus en wij hebben er weer veel zin in. Zoals jullie kunnen zien zijn nog niet alle trainingen ingevuld en ook een aantal trainers nog niet. Daar zijn we nog mee bezig en hopen dit voor het begin van de trainingen rond te hebben. Daar gaan we wel

Lees verder
Nieuws afbeelding

Training van Vera Vorstenbosch voor JD1

Training

19-6-2015 Woensdag 17 juni heeft Vera Vorstenbosch een gasttraining gegeven aan het toekomstige JD1 team. Zij mochten vriendjes meenemen om eens te proeven aan de hockeysport.

Lees verder
Nieuws afbeelding

Gasttraining Vera Vorstenbosch

Training

16-6-2015 Vera Vorstenbosch geeft gasttraining bij MHC Heesch. Op woensdag 17 juni a.s. geeft Vera Vorstenbosch, speelster van Den Bosch Dames 1 en voormalig Nederlands Elftal speelster een gasttraining aan het toekomstige jongensteam JD1 van Heesch. Ook trainen een aantal vriendjes mee om enthousiast gemaakt te worden voor de hockeysport. Een mooi initiatief waar we als club heel blij mee zijn. Waar;

Lees verder
Nieuws afbeelding

Inventarisatie trainers seizoen 2015-2016

Training

18-3-2015Beste (toekomstige) trainer, 
In de bijlage is belangrijke informatie opgenomen voor de huidige trainers en personen die interesse hebben om komend seizoen bij MHC Heesch training te willen verzorgen. We zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen van komend seizoen t.a.v. indeling trainingen en mogelijke trainers. Het is daarom belangrijk om de brief die in de

Lees verder
Nieuws afbeelding

Pietentraining

Training

4-12-2014Afgelopen dinsdag 2 december waren de Pieten ook weer op MHC Heesch om de Funkey, F en E6 jeugd pieten hockey training te geven. 
En je kon een echt pietendiploma halen. De pieten kwamen kijken of het goed ging.
Daarna was er warme chocomel en een cadeautje voor elk kind. 
Genieten dus !
Bekijk het foto album hier 

Lees verder
Nieuws afbeelding

Pietentraining

Training

20-11-2014 Sint en zijn Pieten zijn weer in ons land!!!!   Op dinsdag 2 december is het voor alle Funkey, F en E6-teams Pietentraining. Deze training is voor allen van 17.00 uur tot 17.45 uur.
De reguliere training voor deze teams vervalt op deze dag.

Lees verder
Nieuws afbeelding

Plus Training 2014 (Update)

Training

21-10-2014Alle foto's staan er nu op inc. de groepsfoto !
Fotoalbum: http://www.mhcheesch.nl/site/default.asp?Option=57&acID=1&aID=6071549065201918241

Video Analyse

Lees verder

Plus Training 2014

Training

18-10-2014 Hier alvast de eerste foto's en videobeelden van de Plus Training 2014. Wat een fantastische dag met het mooie weer en al die leuke oefeningen..
Fotoalbum: http://www.mhcheesch.nl/site/default.asp?Option=57&acID=1&aID=6071549065201918241

Lees verder

Trainingen herfstvakantie

Training

16-10-2014Volgende week (week 43) is het herfstvakantie. Er zijn dan geen trainingen voor de jeugd. In week 44 starten de trainingen weer voor de E-, D-, C-, B- en A-teams. De F-teams hebben nog een week langer vakantie in verband met de langere schoolvakantie. Zij starten dus weer in week 45. Fijne vakantie!

Lees verder
Nieuws afbeelding

PLUS-training voor A t/m D spelers & keepers

Training

6-10-2014 Na het grote succes van vorig jaar, organiseren wij weer de PLUS-training voor alle A t/m D spelers en keepers van onze hockeyclub. Deze clinic wordt op onze eigen hockeyvelden verzorgd door TOPhockeyers van Den Bosch heren- en dames 1! 

Wanneer:
Zaterdag 18 oktober 2014

Lees verder
Nieuws afbeelding

Voorlopig Trainingsschema 2014-2015

Training

17-8-2014 Beste leden,

Nog even en het nieuwe hockey seizoen gaat beginnen. Vanaf maandag 1 september a.s. beginnen de officiële hockeytrainingen alle teams. De (voorlopige) indeling qua tijd, dag en veld zijn te vinden in de toegevoegde bijlage (en in je agenda in de mobiele app of in LISA Team). Deze indeling is onder voorbehoud omdat verschillende trainers nog afhankelijk zijn van

Lees verder
Nieuws afbeelding

Trainers gezocht voor seizoen 2014-2015

Training

17-4-2014 Voor het komende seizoen is de hockeyclub weer hard op zoek naar nieuwe jeugdtrainers. Er zijn teams op verschillende niveaus waarvoor wij enthousiaste trainers zoeken.

Lees verder
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland


KVK 40218366