Bezoekers Registratie

Update Corona maatregelen

Nieuws afbeelding 12-11-2021

Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Om duidelijkheid te geven voor komend weekend sturen we jullie hierbij een update n.a.v. de persconferentie van vanavond.

De regels zoals eerder aangegeven blijven voor morgen ook gelden. De nieuwe maatregelen gaan pas in vanaf morgen 18u!

Dat betekent dat we vanaf komende zondag helaas geen publiek meer mogen ontvangen op de club.

Nog even op een rijtje:

1) Voor komende zaterdag is publiek welkom. Wel vragen wij iedereen die op het terras gaat zitten, of binnen komt zijn of haar corona check app te scannen aan de bar.

2) Vanaf komende zondag tot 4 december 2021 mogen we geen publiek ontvangen. Alleen spelers en hun begeleiders mogen op de club komen tijdens hun eigen wedstrijd.

3) Houd overal 1,5mtr afstand van elkaar.

4) Blijf thuis bij klachten gerelateerd aan corona.

We begrijpen dat dit weer een tegenvaller is, maar vertrouwen op ieders medewerking.

Namens het bestuur,

Mark Derwig