Bezoekers Registratie

Grote Club Actie weer een succes?

Nieuws afbeelding 2-10-2021

Beste Leden,

Zaterdag 18 september is de Grote Club Actie (verkoop van loten)
weer van start gegaan. Elk lot kost € 3,-. Van elk verkocht lot ontvangt de vereniging een bedrag van € 2,40 voor de clubkas.

Dit keer sparen wij voor de overkapping voor ons clubhuis. Daar hebben met z’n allen plezier van.

Alle E en D-teams zijn al begonnen met verkoop van de loten. Wij gaan ervan uit dat elk kind minimaal 5 loten verkoopt.

De Seniorenteams gaan dit jaar ook weer meedoen met de verkoop van Superloten voor de Grote Club Actie. Zij verkopen per team een Superlot (50 loten).

De verkoopboekjes dienen uiterlijk 8 november 2021 ingeleverd te worden in de daarvoor bestemde schatkist in de hal van het clubhuis. Je kunt de boekjes ook afgeven op het adres Laar 84 A Nistelrode.

Wij wensen alle lotenverkopers veel succes!

Wil je meer weten over de actie of heb je vragen, neem dan contact op met ons. Dit kan via de mail zijnde [email protected] of op nummer 06-52313200.

Met vriendelijke groet,

Jurgen en Jolanda