Bezoekers Registratie
Algemeen

Watersnood: steun RHC Concordia!

Nieuws afbeelding 22-7-2021
De oudste hockeyclub van Limburg heeft jouw hulp nodig! Ons geliefde sportcomplex is veranderd in een rampgebied. Tijdens de watersnood die onlangs een groot deel van Limburg en zeker Roermond in zijn greep hield, is enorme waterschade ontstaan. Ook bij onze hockeyclub. Het gehele complex is helaas ondergelopen, met twee meter water op de drie velden en een meter water in de kleedruimten en het clubhuis. Een enorm verlies voor ons als familieverenging, voor Roermond en de Limburgse hockeysport.

De aanblik van de plek waar we met circa 700 voornamelijk jeugdleden uit Roermond en omstreken actief zijn en elkaar ontmoeten is verschrikkelijk. Ons hockeyhart huilt, maar we blijven tegelijkertijd strijdbaar. Daarom komen we in actie! Er zal veel geld nodig zijn om onze hockeyclub weer op te bouwen en een toekomst te bieden, zodat we over drie jaar ons honderdjarig bestaan kunnen vieren.

De totale omvang is op dit moment nog niet exact aan te geven. Wel is duidelijk dat de velden, accommodatie en alle materialen zullen moeten worden vervangen. De kostenpost zal dan ook gigantisch zijn. Uiteraard zijn wij met de gemeente in gesprek en proberen wij aanspraak te maken op beschikbare gelden vanuit diverse fondsen. Daarmee zullen we het echter niet redden. Alle beetjes zijn daarom welkom!

Draag jij RHC Concordia een warm hart toe en wil je een donatie doen? Dat kan via de website van RHC Concordia.
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland