Bezoekers Registratie

Passessies

Nieuws afbeelding 24-3-2021

Beste leden,

Zoals iedereen weet zijn wij al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een nieuw tenue voor MHC Heesch. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Jumbo Hockey en Indian Maharadja. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een geheel nieuw tenue met uiteraard wel de vertrouwde clubkleuren van MHC Heesch.

Corona heeft ervoor gezorgd dat we helaas niet hebben kunnen hockeyen als normaal en natuurlijk hebben we als bestuur besproken hoe we dit kunnen compenseren ten aanzien van de contributie. De club is van ons allemaal en we willen als bestuur graag een tegemoetkomen aan onze leden. Daarom hebben we besloten om al onze leden een compleet nieuw tenue cadeau te doen. Alle leden worden van sok broek/rok tot shirt in het nieuw gestoken. Daarnaast krijgen al onze trainers en coaches een nieuwe jas van het merk Indian Maharadja. Daarmee kunnen we in het nieuwe seizoen straks allemaal in een nieuwe outfit van start gaan en daar zijn wij zeer blij mee.

Om te garanderen dat iedereen straks een goed passend tenue krijgt, organiseren we een passessie. De coaches zijn hier al van op de hoogte en via deze weg willen wij iedereen hierover informeren.

Hoe gaan we dit doen?

• We starten donderdag 25 maart met de eerste passessie.

• De passessie zal na de training van een team plaatsvinden.

• De teamleden worden één voor één bij de tent geroepen door hun coach voor een passessie van het shirt.

• Na de passessie geeft het teamlid aan de coach door welke maat shirt, broek / rok en sokken hij/zij wil hebben.

• Bij de passessie zullen ook 2 leden van de sponsorcommissie aanwezig zijn.

• Teamleden die niet aanwezig zijn op de training kunnen hun maten aan de coach doorgeven. LET OP! Je kledingmaat kan afwijken van de maten van Indian Maharadja. Kijk dus vooral naar de maten die een teamleden met vergelijkbare lichaamsbouw hebben doorgegeven.

Nu is iedereen natuurlijk nieuwsgierig hoe dat nieuwe tenue eruit gaat zien. We hebben twee gelijkende ontwerpen gekregen van Indian Maharadja met een klein verschil in de afwerking. Graag willen we jullie betrekken bij de keuze voor de twee opties en daarom gaan we daar binnenkort een stemming voor houden. Houd daarvoor de berichtgeving in de gaten!

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch