Bezoekers Registratie
Hockey

Programma op zaterdagen voor mini en junioren

Nieuws afbeelding 26-2-2021
Beste junioren en mini leden, 

We hebben nog wel even te maken met coronabeperkingen. 
MHCH Heesch blijft uitgaan van wat wèl kan voor onze jeugd-en juniorenleden. 

Wij begrijpen als geen ander hoe erg jullie snakken naar de versoepelingen van de coronamaatregelen. Wat is er nou leuker dan met je vrienden of vriendinnen lekker op het hockeyveld staan, gezellig te trainen en iedere zaterdag een wedstrijd te spelen. 

Hierbij een update van onze TC junioren en Tc mini, met perspectief:

Wekelijkse programma tot begin juni,
Om jullie perspectief, regelmaat en ritme te bieden hebben wij als Tc gemeend om vanaf 6 maart  tot en met het weekend van 5 juni 2021 een wekelijks programma voor jullie te gaan verzorgen. Let op 3 april (paasweekend) 1 mei , 8 mei en 15 mei (meivakantie) zullen er geen programma’s zijn. Het programma op de zaterdagen kan bestaan uit onderlinge wedstrijden en andere ideeën die we aan het uitwerken zijn. Mochten jullie zelf een supertof idee hebben horen wij dit graag. Wanneer dat zo is, mail dan naar [email protected] of [email protected]. En we zullen dit idee proberen in te passen in onze planning. We streven er naar om de planning zo snel mogelijk met jullie te communiceren. 

Natuurlijk hopen wij dat we het aangepaste programma tussentijds moeten beëindigen. Wanneer dit zo is, dan betekent dat namelijk dat de competitie weer hervat wordt en dat jullie eindelijk weer je krachten kunnen meten met teams van de omliggende, regionale verenigingen. Zodra hier meer zicht op is houden we jullie natuurlijk op de hoogte, check dus regelmatig onze socials. 

Mochten er verder nog vragen zijn dan horen wij dit uiteraard ook graag. 

Sportieve groet, 
Henk-Jan, Esther en Astrid
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland