Bezoekers Registratie
Hockey

Update trainen in winterstop

Nieuws afbeelding 22-1-2021

Middels deze brief wil ik jullie allen op de hoogte stellen van het besluit dat wij als bestuur genomen hebben omtrent het wel of niet doortrainen in de winterstop.

We zitten in een lockdown en de scholen zijn dicht. Echter volgens de protocollen van het RIVM en de KNHB mag de jeugd tot 18 jaar buiten in teamverband blijven sporten en leden van 18 jaar en ouder mogen met tweeën excl trainer trainen.

Omdat wij tot op heden altijd de protocollen van zowel het RIVM en de KNHB gevolgd hebben, heeft het ons dan ook nu doen besluiten om hier niet van af te wijken.

Wat betekent dit nu concreet?

·Vanaf maandag 25 januari gaat de club weer open voor teams die willen trainen.

·Trainers/coaches kunnen hun team aanmelden en een voorkeur aangeven voor dag en tijd bij Leonie (06-577554510). Dit dient ten minste 1 dag van te voren te gebeuren.

·Partijtjes zijn voor de jeugd tot 18 jaar toegestaan tijdens de training, maar alleen met het eigen team.

·Leonie deelt de teams in middels een tijdslot, zoveel als mogelijk rekening houdend met de wens van de trainer/coach, echter ivm gebruik veldverlichting wordt deze indeling efficiënt ingevuld.

·Het is naast de doordeweekse dagen ook mogelijk om in het weekend een tijdslot aan te vragen.

·Het clubhuis blijft gesloten! Dit geldt ook voor de toiletten. Je kunt op de club dus niet naar het toilet en geen bidon water vullen.

·Alle voorgaande maatregelen mbt het coronaprotocol blijven gelden. Kom niet te vroeg voor je training naar de club en ga direct na de training weer naar huis.

·Ivm de avondklok die vanaf zaterdag 23 januari ingaat, mag er tot 20.00u getraind worden.

·Je mag trainen, maar wil je liever niet, dan hoef je niet te komen trainen.

·Wil of kan je trainer niet trainen, dan gaan wij als club geen vervangende trainer regelen.

·Zonder tegenbericht zullen de reguliere trainingen weer hervat worden vanaf 22 februari.

Wij hebben dit moeilijke besluit als bestuur met zeer veel aandacht genomen en hopen hiermee tegemoet te komen aan de eventuele wensen van onze leden. Echter willen wij wel nogmaals met klem benadrukken dat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid moet nemen.

Heb je klachten of iemand binnen je gezin, blijf thuis!

Hartelijke groet,

Mede namens het bestuur,