Bezoekers Registratie
Algemeen

Maatregelen om verdere verspreiding corona te voorkomen

1-10-2020 We willen een aantal belangrijke zaken met jullie delen. We vragen iedereen met klem om dit goed door te lezen en ernaar te handelen. De maatregelen die maandagavond bekend werden gemaakt, zijn genomen voor drie weken. Het lijkt erop dat als die periode niet goed uitpakt, het sporten in de ban wordt gedaan, dus het is in ons aller belang.
 
Heb je corona? Meld het je coach zo snel mogelijk. En we vragen aan de coaches op hun beurt om het bestuur zo spoedig mogelijk in te lichten: [email protected].
Vrijwilliger en corona? Meld het zo snel mogelijk aan het bestuur: [email protected].
Sportkantines gaan dicht en toeschouwers zijn niet welkom op het terrein, zowel bij trainingen als bij wedstrijden. Respecteer die maatregelen. Er is maar één uitzondering: ouders die de kinderen (tot en met 17 jaar) naar een uitwedstrijd rijden, vallen onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken. In alle andere gevallen is dat nadrukkelijk niet de bedoeling.
We vragen rijdende ouders met klem om een mondkapje te dragen in de auto.
Tot slot: houd je ook aan alle andere richtlijnen van het RIVM. En luister altijd naar aanwijzingen van de coronaverantwoordelijke en mensen met een functie rondom een wedstrijd of training. Mochten er wijzigingen zijn op het huidige beleid, dan wordt dit op de site en sociale media geplaatst en zullen we z.s.m. iedereen informeren.

We rekenen op jullie!
Hartelijke groet,
Mark Derwig
Voorzitter MHC Heesch

 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland