Bezoekers Registratie

Registratie bij bezoek MHC Heesch

Nieuws afbeelding 28-8-2020

Registratie via QR code

Vanaf aankomend weekend zal iedereen zich moeten registreren die bij ons op het complex is/komt. Dit registreren kan via de QR-code op de posters die overal hangen, of vooraf thuis via de QR code op de afbeelding of via https://www.mhcheesch.nl/registratie/.

Na een korte gezondheidscheck via het beantwoorden van vijf vragen, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, toeschouwers, vrijwilligers, echt iedereen. We kunnen hierop geen uitzonderingen maken.

Op maandag tot en met vrijdag geldt de registratieplicht voor iedereen die het clubhuis betreedt. Op zaterdag en zondag geldt dit voor iedereen die het complex betreedt (ook al kom je niet in het clubhuis).

Let op: je registreert jezelf voor de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je jezelf opnieuw even registreren.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie het incheckscherm als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers van de club. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij hebben voor verwerking van deze gegevens een overeenkomst met LISA Hockey B.V Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform de richtlijnen van de overheid).

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch