Bezoekers Registratie
Algemeen

Bijzondere seizoenafsluiting voor D-team MHC Heesch

Nieuws afbeelding 8-7-2020

Omdat het D-kamp dit jaar niet doorging vanwege de Corona uitbraak, organiseerde MHC Heesch een speciaal spel voor de D-teams om het seizoen toch op een leuke manier af te sluiten. Het werd de Corona missie: een soort outdoor escape met veel hockeyspellen en een zoektocht naar hints om de missie te kunnen voltooien.

 

Eén voor één gingen de D-teams op zondag 28 juni nieuwsgierig aan de slag met de opdracht om een vaccin te maken, waarmee de moeder van de professor beter gemaakt kon worden. Dat ging natuurlijk niet zomaar. Hoe dat wel moest, daar kwamen de pientere teams al snel achter. 

Eerst moesten de teams bijvoorbeeld achterhalen wie van de tien oude dames de moeder van de professor was en welke grondstoffen gebruikt moesten worden om het vaccin te maken. Om hints te verzamelen, moesten er allerlei hockeyopdrachten gedaan worden. Maar er moest bijvoorbeeld ook een wachtwoord gevonden worden met behulp van de scheikundige elementen, en luisterden de D-teams vol spanning toen zij het telefoonnummer van de professor hadden gevonden en hij werd gebeld. Stijn: "Ik vond het omver slaan van de blokken het leukst.” Dat ging het team JD1 ook goed af. In een mum van tijd gingen de blokken om en met het vallen van het bovenste blok werd er automatisch een pijltje afgeschoten met daarop een aanwijzing. Rick vond het einde van het spel het leukste: "Dat was een beetje escape room-achtig.” Ook het waterspel werd enthousiast ontvangen: een bekertje water vangen dat je via een wipje omhoog trapt, viel nog niet echt mee, maar leverde wel veel plezier op. Een vol emmertje water leverde op onverwachte wijze weer een belangrijke onderdeel voor het oplossen van de missie op. Alles bij elkaar was het een geslaagde dag, waarbij het alle teams uiteindelijk is gelukt om de opdracht te voltooien. Missie geslaagd! Op naar een nieuw seizoen!

 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland