Bezoekers Registratie
Algemeen

Uitnodiging ALgemene Leden Vergadering

25-6-2020
Beste leden en vrienden van MHC Heesch,

Graag nodig ik iedereen, namens het bestuur, van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden op donderdag 2 juli om 20.00 uur.

We zijn met het nieuwe bestuur een frisse weg ingeslagen en hebben een bijpassende Missie/Visie geschreven over hoe wij als bestuur de toekomst in willen met MHC Heesch. Dit willen we graag met jullie delen en zullen we tijdens de ALV met trots aan jullie presenteren. Dit zijn de (voorlopige) agendapunten:

* Terugblik

* Nieuwe missie/visie

* Nieuwe tenue

* Erelid

* Rondvraag onder leden: ruimte voor vragen, opmerkingen en ideeën


Omdat MHC Heesch een vereniging van ons allemaal is, horen wij als bestuur heel graag wat jullie van deze Missie/Visie vinden en of wij jullie goedkeuring mogen krijgen om deze verder vorm en uitvoering te geven.

Graag nodig ik ook de ouders uit van onze jeugdleden. De meeste van deze ouders zijn zelf misschien geen lid van onze vereniging. Dat betekent dat deze groep geen officieel stemrecht heeft tijdens een ALV. Dit is namelijk alleen voor leden en dan specifiek voor leden van 18 jaar en ouder. Maar deze groep vertegenwoordigd een grote groep van onze jeugdleden en wij vinden als bestuur dat deze groep ook zeker hun stem, in de vorm van opmerkingen/suggesties en ideeën mag laten horen.


In verband met de situatie als gevolg van corona, vragen wij iedereen wel om zich aan te melden via onderstaand link. Dit geeft ons de mogelijkheid om goed voorbereid de vergadering vorm te geven volgens de geldende protocollen.

Ik meld me aan

(klik op deze tekst en verzend)

Wij hopen jullie te mogen ontvangen op donderdag 2 juli!


Hartelijke groet,

Namens het bestuur Mark Derwig

Voorzitter MHC Heesch

 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland