Bezoekers Registratie
Algemeen

Badminton en turnen bij MHC Heesch

Nieuws afbeelding 23-5-2020
Op vrijdagavond kun je badmintonners bij MHC Heesch verwachten. Zij trainen sinds begin mei van 17.45u tot 21.00u op het trainingsveld van onze club. Elke week zorgt badmintonvereniging HBV ervoor dat er een fijn trainingsprogramma is waar de jeugdspelers tot en met 12 jaar samen van kunnen genieten en plezier kunnen hebben terwijl zij bewegen. De badmintonners tot en met 18 jaar gaan de trainingstijd buiten gebruiken om techniek en conditie te verbeteren, en natuurlijk ook om weer wat lol te hebben met elkaar.

Ook de turnvereniging HGC Heesch traint voortaan bij de club. Op zaterdag trainen zij van 11.45u tot 14.30u op veld 2 en op donderdagavond op het trainingsveld. Zoals je op de foto kunt zien, wordt kleedkamer 4 goed gebruikt voor alle turnattributen. Voor de turnbalk van 5 meter (die niet in de kleedkamer paste) is gelukkig een andere plek gevonden.

De badminton- en turnvereniging zorgen er zelf voor dat iedereen zich houdt aan de geldende nationale en regionale richtlijnen en gebruiken hun eigen trainingsmaterialen.

MHC Heesch heet de badmintonners en turnsters welkom op de club. We zijn blij dat we andere sporters kunnen helpen!
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland