Bezoekers Registratie
Training

Nieuwsbrief April 2020: Update trainingen (jongste) jeugdleden

Nieuws afbeelding 28-4-2020
Vanaf woensdag 29 april starten we weer met de trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar. In deze brief geven we je informatie over de gemaakte aanpassingen om dit te goed te laten verlopen. 

Op advies van het RIVM laten we geen ouders toe op het terrein van de hockeyclub. Dit betekent dat alle jeugd die komt trainen, zelfstandig het terrein op komt. Bijgevoegd vind je instructies voor het afzetten en ophalen van kinderen. 

Ook de trainingstijden zijn veranderd. Iedere de 20 minuten start er een nieuw team met trainen. Bij iedere wissel is er dan 10 minuten de tijd om te komen of te gaan. Daarmee hopen we dat de drukte bij de poort beperkt blijft. Het nieuwe trainingsschema versturen we ook via de trainers app.

Voor de allerkleinste jeugd, de funckey, is er geen training. Omdat er geen ouders op het terrein mogen, zouden deze kinderen dus alleen vanaf de auto naar het veld moeten lopen. Op het veld geldt ook de 1,5 meter afstand voor de trainer. Dit lijkt ons geen verstandig idee voor zulke kleine kinderen. Deze trainingen gaan daarom tot nader bericht niet door.

Voor de F t/m D jeugd verandert er qua inhoud van de training niet zo veel. De trainer zal op 1,5 meter afstand blijven. Verder mag alleen de trainer aan de materialen komen, ook bij het ballen rapen. De ballen en pionnen worden na iedere training gereinigd door een corona verantwoordelijke. Deze persoon is op de club aanwezig is tijdens de trainingen. De materialen staan klaar bij het veld. De 1,5 meter afstand geldt niet voor de jongste jeugd, maar wel voor de trainer. 

Voor de jeugd van 13 jaar t/m 18 jaar verandert er wel veel. Tijdens de training moet iedereen zich aan de afstandsregels houden. Er is ten alle tijden 1,5 meter tussen jou, je mede teamlid en de trainer. Ook voor deze teams geldt dat de materialen alleen door de trainer aangeraakt mogen worden. Je mag de ballen dus alleen met je stick aanraken. Partijvorm kan alleen als je de afstand in acht neemt. TC Kader heeft voorbeeld oefeningen waarbij rekening wordt gehouden met de afstandsregels voorbereid. Deze sturen we via de trainers app. 

Bekijk het trainingsschema en de het breng- en ophaalschema hier.


 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland


KVK 40218366