Bezoekers Registratie

Maak een moodboard voor de club

Nieuws afbeelding 29-3-2020 Heb jij goede ideeën voor onze club?

Nu we in deze gekke tijd even veel dingen niet kunnen, moeten we juist gaan kijken naar wat we wel kunnen. Zo mogen we nu allemaal even niet meer samen op onze club hockeyen, maar we kunnen nu wel nadenken over hoe we onze club gezelliger kunnen maken. Zodat als we straks weer mogen hockeyen, we de club kunnen ervaren als een gezellige ontmoetingsplek voor ons allemaal. Daarom willen we jullie vragen om een moodboard te maken, waarop wij kunnen zien hoe jij denkt dat we de club zowel van binnen als van buiten gezelliger kunnen maken.

Wat moet je doen?

Laat je creativiteit de vrije loop en maak een digitaal moodboard of een maak een foto van je 2D of 3D moodboard en beschrijf eventueel kort je ideeën. Mail deze naar [email protected]. We zetten de moodboards op onze Facebook en Instagram en de twee moodboards met de meeste likes worden beloond met een prijs.

We zijn erg benieuwd naar jullie ideeën en misschien zie je later je idee terug op de club.

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch