Bezoekers Registratie

MHC Heesch bedankt iedereen voor opbrengst Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 25-1-2020

MHC Heesch wil graag alle jeugdleden bedanken die in september en oktober langs de deuren geweest zijn om loten van de Grote Clubactie te verkopen. Daarnaast willen we natuurlijk ook alle familieleden, vrienden, buren en andere kopers van de loten bedanken, waaronder ook de Veteranen A en B, D1, D3 en de trimdames voor het kopen van superloten. En tenslotte veel dank voor de vrijwilligers die zich reeds jaren met veel liefde en plezier hebben in gezet voor het begeleiden van de Grote Clubactie: Ronnie van Hasselt en Wilke van Nuland.

De actie heeft inclusief de verkoop van de superloten een totaalbedrag van € 2.278,50 opgebracht. Dat betekent dat iedereen goed zijn best heeft gedaan! En dat mag worden beloond. Daarom hebben tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de club de drie beste lotenverkopers een prijs ontvangen. Deze topprestaties werden geleverd door: Jill van de Lee (M6E3) die 34 loten verkocht, Casper Prevo (M6E3) en Luca Wilbers (JD1) die beide 26 loten verkochten.

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch