Extra Zomertrainingen door HockeyTenT

Nieuws afbeelding 7-6-2019

Dit jaar worden door HockeyTenT drie zomertrainingen georganiseerd. Dit zijn extra trainingen die gegeven worden onder leiding van gediplomeerde trainers vanuit onze eigen club. Alle spelers van F t/m A mogen zich hiervoor opgeven via [email protected].

Voor 5 euro per speler per training leer je op een plezierige en professionele manier de basisvaardigheden van het hockeyspel. Je mag zelf weten voor welke trainingen je je op geeft. Inschrijven voor een training kan tot de donderdag voor die training. Op basis van de deelname worden groepen gevormd van maximaal 8 spelers. Zo zorgen we voor veel balcontacten en veel individuele aandacht.

De trainingen worden vanaf 17:00u op onze eigen club geven op maandag 24 juni (Aannemen en Passen), dinsdag 2 juli (Begeleiden en Afpakken) en woensdag 10 juli (Passeren en Scoren). De exacte tijd van de training en de groepsindeling worden bekend gemaakt nadat de inschrijving gesloten is.

HockeyTenT organiseert deze trainingen in het belang van de club. Zo worden eigen gediplomeerde trainers, maar ook spelers van Heren 1 en Dames 1 ingezet voor deze trainingen. Daarnaast komt een deel van het inschrijfgeld ook weer ten goede aan de club. Op deze manier wordt iedereen bij onze club er beter van!

Schrijf je dus in onder vermelding van je naam, leeftijd en huidige team via [email protected]!