Bezoekers Registratie
Training

Selectietrainingen A, B en C jeugd

16-5-2019

Zoals ieder jaar is het weer tijd voor de selectietrainingen.

Na overleg en vooral met de beoordelingen die we van coaches en trainers hebben gekregen is een lijst opgesteld met spelers die we graag willen uitnodigen. Deze lijst hebben we als bijlage toegevoegd. Voor de duidelijkheid een paar punten op een rij:

  • A lijn: Aangezien het aantal spelers dat in aanmerking komt voor een selectieplek precies overeenkomt met het aantal spelers dat we nodig hebben, is besloten om voor de A lijn geen selectie te organiseren. De meiden die op de lijst staan spelen volgend jaar automatisch in de MA1.
  • De keepers worden deze week apart geïnformeerd. Deze staan dus niet op de lijst maar komen zeker in aanmerking voor een selectieplek.
  • Tijdens de selectietrainingen kijken onafhankelijke scouts (dus geen ouders) naar de spelers die meedoen. Afhankelijk van het aantal spelers dat per team nodig is, zijn er uiteindelijk altijd een aantal afvallers. De afvallers worden automatisch geplaatst in het tweede team.
  • Zo spoedig mogelijk na de selectietrainingen worden de definitieve teamindelingen bekend gemaakt. Dus zowel voor de selectieteams als voor de breedteteams.

De selectietrainingen worden dit jaar gehouden opvrijdag 24 meienvrijdag 7 juni. De C jeugd speelt van 18.00 – 19.00 uur en de B jeugd van 19.15 – 20.15 uur.

Mocht je zijn uitgenodigd en echt niet kunnen of wil je toch liever in een breedte team spelen, mail dan zo spoedig mogelijk naar[email protected]

Bijlage
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland


KVK 40218366