Grote Club Actie 2018 Update

Nieuws afbeelding 10-10-2018

De verkoop van de loten voor de Grote Club Actie door de E- en D-teams is in volle gang.  Er zijn een aantal verkoopboekjes ingeleverd.

Daar zitten ook een aantal volle boekjes bij. De eerste Superloten zijn al verkocht aan onze seniorenteams. Bedankt hiervoor, super gedaan!

Voor de leden die nog bezig zijn;
Zet ’m op, met de verkoop van loten aan ouders, opa’s en oma’s, buren etc. En heb je toevallig een feestje, neem gerust je verkoopboekje mee; succes verzekerd!
Van de opbrengst willen wij dit jaar de kleedlokalen en toiletruimten opknappen. Daar hebben wij allemaal plezier van.

Je hebt nog twee weken om loten te verkopen. Ben je gereed met de verkoop dan kun je het verkoopboekje in de box in het clubhuis inleveren of bij één van ons,

Ronnie van Hasselt, Burgemeester Woltersstraat 16 of Wilke van Nuland, ’t Vijfeiken 45 te Heesch.

Alvast bedankt voor jouw medewerking.

Ronnie van Hasselt en Wilke van Nuland (06-22333845)

Coördinatoren Grote Club Actie Mixed Hockey Club Heesch