Grote Club Actie

Nieuws afbeelding 12-9-2018

Beste Leden,

Zaterdag 15 september a.s. gaat de Grote Club Actie (verkoop van loten)
weer van start. Elk lot kost € 3,-. Van elk verkocht lot ontvangt de vereniging een bedrag van € 2,40 ten behoeve van de clubkas.

Dit keer sparen wij voor het opknappen van de kleedkamers en douches
op ons clubcomplex. Daar hebben met z’n allen plezier van.

In de week van 10 september 2018 ontvangen alle E6, E8 en D-teams de intekenboekjes voor verkoop via eenmalige machtiging. Wij gaan er vanuit dat elk kind minimaal 5 loten verkoopt.

De Seniorenteams gaan dit jaar ook meedoen met de verkoop van Superloten voor de Grote Club Actie. Zij verkopen per team een Superlot (50 loten).

De Grote Clubactie start op zaterdag 15 september 2018. Vanaf die dag mag je beginnen met de verkoop. De verkoopboekjes dienen uiterlijk
24 oktober 2018 ingeleverd te worden in de daarvoor bestemde doos in het clubhuis. Je kunt de boekjes ook afgeven bij een van de coördinatoren, thuis.

Wij wensen alle lotenverkopers veel succes ! En wil je meer weten over de actie of heb je vragen, neem dan contact op met de coördinatoren van de Grote Club Actie, Ronnie of Wilke.

Ronnie van Hasselt, Burg. Woltersstraat 16, [email protected] en

Wilke van Nuland, ’t Vijfeiken 45, [email protected], 06-22333845,