Heesch Cup

26-8-2018

Tijd voor iets nieuws!

Dit jaar organiseert MHC Heesch de eerste editie van de "Heesch Cup”. Zondag 2 September aanstaande zal dit jaarlijks terugkerende evenement van start gaan. Om 9.00 beginnen de eerste wedstrijden en de laatste worden gespeeld om 16.00 uur. Aansluitend om 16.30 uur zal de prijsuitreiking zijn. 5 Dames- en 6 Herenteams gaan strijden om de "Heesch Cup”, als voorbereiding op de nieuwe competitie. Onze eigen Dames1 en Heren1 spelen uiteraard mee en zullen het opnemen tegen verschillende teams uit het hele land. Het beloofd dus een spannende en sportieve strijd te worden.

Natuurlijk hopen wij op jullie komst als supporter om deze dag gezamenlijk tot een gezellig en jaarlijks terugkerend succes te maken. Kom dus allen meegenieten van deze dag vol mooi hockey en gezelligheid, onder het genot van een speciaal voor dit evenement geïntroduceerde "HeeschCupBurger”.

Tot zondag 2 September!

Namens de organisatie van de "Heesch Cup”