Hockey

Teamindelingen Heren en jongens seizoen 2018-2019

12-7-2018

Beste leden, ouders,

De laatste weken heeft de technische commissie zich intensief bezig gehouden met het samenstellen van onze teams voorhet seizoen 2018-2019. Ons doel als club is om voor iedereen een zo optimaal mogelijke teamindeling te creƫren waarbij vooral plezier voorop staat maar ook dat er voldoende uitdaging en ontwikkeling blijft.

Toelichting teamindeling per lijn;

De jongens teams Dit seizoen hebben we maar één junioren team en dat is JB1. Het is een mooie groep waar mee kunnen en willen verder bouwen. We hebben voor dit team daarom met zorg de begeleiding en trainers gezocht en gevonden!

De Heren senioren teams zijn in overleg met de vertegenwoordigers van de teams en trainer/coach komend seizoen bijna ongewijzigd gebleven met die aantekening dat het heren 1 team aangevuld wordt met 7 A-spelers van seizoen 2017-2018 Dat betekent dat we komend seizoen verder gaan met een Heren 1 team en twee veteranen teams A en B.

Trimteam Heren. Ook dit jaar hebben we kleine groep trimmers en we zoeken daar uiteraard nog aanvulling: voor meer info; [email protected]

Let op; Alle teamindelingen zijn definitief maar altijd onder voorbehoud indien onvoorziene omstandigheden aanleiding kunnen zijn de teamindeling te wijzigen.

Tot slot; Voor vragen of uitleg over de indeling verzoeken we je vriendelijk niet te bellen maar, voor een goed overzicht, een mail te sturen naar het volgende mailadres: Mocht het ondanks alle zorgvuldigheid onverhoopt zijn dat u een naam mist of niet juist is dan bel meteen even met de betreffende commissie.

Wij geven je snel antwoord.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich in de nieuwe teamsamenstelling kan vinden en wensen jullie een gezellig,sportief en mooi nieuw hockeyseizoen toe!

Daarnaast willen wij iedereen alvast een fijne vakantie wensen en zien we iedereen graag terug bij het begin van het nieuwe seizoen..

Met sportieve groeten

Technische Commissie MHC Heesch

- Jongste jeugd