De eerste teams in het nieuw....wie volgt ?

Nieuws afbeelding 13-6-2018

De MD3 werd dit jaar gesponsord door Peters aanhangwagens.

Wilt u een aanhanger kopen of bent u op zoek naar 1 adres waar u met al uw vragen op het gebied van aanhangwagens terecht kunt? Peters aanhangwagens staat voor u klaar met kwalitatieve oplossingen op het gebied van verkoop, verhuur/lease, reparatie en onderhoud en zelfbouw.

Ook heeft dit seizoen de MD3 al in de nieuwe clubtrainingspakken gelopen! Gesponsord door Stuworld woning verhuur.

Bedankt sponsors! De meiden zien er allemaal top uit in de nieuwe kleding.

De sponsorcommissie heeft als doel om uiteindelijk voor alle teams nieuwe shirts te regelen. Daarvoor is een nieuw sponsorbeleid opgezet, zodat het voor bedrijven aantrekkelijk is geworden om een team te sponsoren. Heeft u interesse in sponsoring? Neem dan contact op met de sponsorcommissie, zodat wij u kunnen informeren over alle mogelijkheden.

Namens de sponsorcommissie,

Derk Kappers 06-53437809