Hockey

Teamindelingen dames/senioren seizoen 2018-2019

9-6-2018

De dames teams voor komend seizoen zijn nu ook bekend. Dit jaar hebben we een grote groep dames voor de teams waar we uiteraard heel blij mee zijn. Trots zijn we dat we dit jaar een 3e damesteam kunnen vormen. Naast een dames 1 en 2 komt er ook een Jong Dames team bij. Met een inventarisatie, overleg met begeleiders en TC en door natuurlijke selectie zijn de teams tot stand gekomen. De drie teams spelen in drie verschillende competities en zijn goed gevuld dus niets staat er in de weg om er een geweldig en leuk seizoen van te maken.

Wij streven naar één verbonden groep van betrokken spelers met herkenbaarheid, gezelligheid en plezier in combinatie met prestatie hoog in het vaandel

Voor vragen of uitleg over de indeling verzoeken we je vriendelijk niet te bellen maar een mail te sturen naar het onderstaand mailadres: Mocht het ondanks alle zorgvuldigheid onverhoopt zijn dat je je naam mist of niet goed zou staan dan bel of mail meteen even.

[email protected] (Mark Derwig)

Wij geven je snel antwoord.

TC senioren behartigt de belangen van de teams en de spelers.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich in de nieuwe teamsamenstelling kan vinden en wensen jullie een gezellig,sportief en mooi nieuw hockeyseizoen toe!

Daarnaast willen wij iedereen alvast een fijne vakantie wensen en zien we iedereen graag terug op ons familietoernooi op 24 juni, bij de algemene ledenvergadering op 4 juli of bij de eerstvolgende trainingen. De competitie start op 9 September.

Met sportieve groeten

Technische Commissie MHCHeesch

De teamindeling voor 2018-2019 is te vinden in de bijlage onderaan dit nieuwsbericht.

Bijlage