Bezoekers Registratie
Training

Evaluatie tweede training F en E6 jeugd

23-4-2018
In het seizoen van 2017-2018 zijn we gestart met een proef om de jongste jeugd (F en E6 teams) twee keer per week te laten trainen. Deze proef hebben we onlangs geëvalueerd en we hebben besloten om hier komend jaar niet mee verder te gaan.

Deze beslissing is onder andere genomen naar aanleiding van de nieuwe visie van de KNHB over de ontwikkeling van hockeyers. Verschillende aandachtspunten zijn hierin opgenomen. Specifiek geldt, tot en met de D jeugd, dat plezier maken, spelen en ontdekken het enige is wat kinderen moeten doen tijdens het sporten. Het is daarbij ook belangrijk voor hun ontwikkeling om verschillende sporten en hobby’s uit te kunnen proberen. Dus het is belangrijk dat de agenda niet vol komt met alleen maar hockey gerelateerde activiteiten. We hebben daarnaast naar andere vergelijkbare clubs gekeken en daar krijgen de jongste teams ook allemaal 1x per week training. We volgen met deze beslissing dus geen afwijkend beleid.

Vanaf seizoen 2018-2019 gaan we dan ook weer terug naar de reguliere afspraken. De F en E6 teams trainen 1x per week op dinsdag en de E8 tallen trainen 2x per week. Dit zal waarschijnlijk weer dinsdag en donderdag worden. Als de definitieve dagen en tijden bekend worden, dan laten we dat snel weten.

TC Kader

 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland


KVK 40218366