Tentamen opleiding clubscheidsrechter dinsdag 3 april 2018

2-4-2018

Op dinsdag 3 april 2018 vindt in ons clubhuis het tentamen plaats voor de opleiding van clubscheidsrechter. Het tentamen vindt plaats om 19.00 uur.

Het tentamen is bedoeld voor alle leden (vanaf de tweedejaars C) die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Daarnaast worden allen die reeds een of meerdere keren (her)tentamen hebben gedaan verwacht.

Degenen die hertentamen doen, hebben de code reeds ontvangen. Voor degenen die voor het eerst worden opgeroepen, hebben de inlogcode ontvangen op het emailadres zoals dat in Lisa is vermeld bij jouw naam.

Deze inlogcode is 1 jaar geldig, zodat je altijd nog de spelregels nog kunt raadplegen.
Deze code geeft toegang tot de inhoud van je opleiding, die bestaat uit een zestal modules, inclusief zaalhockey.

Het leren voor deze e-learning kost een paar uurtjes, meer tijd zal het niet kosten. Ook kun je proeftentamens oefenen via je e-learning. Via de KNHB kun je ook proeftentamens oefenen en staan spelregels en signalen vermeld, http://www.knhb.nl/scheidsrechters/alles+over+de+spelregels/cDU768_Alles+over+de+spelregels.aspx.

Heb je vragen, laat het mij weten.

Met vriendelijke groeten,

Wilke van Nuland-van Hasselt, Coördinator opleiding tot clubscheidsrechter