Hockey

Coaches en Trainers gezocht

22-3-2018

MHCH werkt met heel veel betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Maar we kunnen natuurlijk altijd meer hulp gebruik. Ook op het gebied van coachen en trainen.

Iedereen is welkom

Jong, ouder, met of zonder hockeyervaring iedereen is welkom als coach en/of trainer. TC kader probeert trainers en coaches door het jaar heen zo goed mogelijk te ondersteunen. Dus bij hulpvragen kun je hier altijd terecht en zoeken we naar antwoorden of geschikte oplossingen.

Oefenen

Heb je misschien interesse, maar wil je er graag meer over weten of misschien wil je oefenen? Dat kan natuurlijk. Als je coach wil worden, kunnen we je nog dit seizoen koppelen aan een huidige coach zodat je kunt zien hoe het gaat en wat er allemaal bij komt kijken. Ook als je interesse hebt om trainer te worden dan kunnen we je aan een trainer koppelen. Zo ga je alvast voorbereidhet nieuwe seizoen in.

Interesse of vragen? Neem contact op met TC kader via[email protected] mhcheesch.nl