Controleer je e-mail en telefoonnummers in LISA

Nieuws afbeelding 5-3-2018 Beste Leden & Vrijwilligers,

Het komt regelmatig voor dat e-mail adressen en telefoonnummers in de ledenadministratie in LISA niet juist zijn. Dit is vervelend want daardoor mis je belangrijke informatie van de club (Mailings, uitnodigingen etc.).
Ook kunnen de leden of vrijwilligers van de club (commissies, coaches, trainers)  je niet bereiken als dat nodig is.

Het is de bedoeling dat je zelf je contactgegevens bijhoud in LISA App of LISA Team. Door in te loggen met je lidnummer en wachtwoord heb je toegang tot je persoonlijke profiel.

Je lidnummer (ook voor vrijwilligers) staat in de welkomsmail en bij betalende  leden op de factuur.

Controleer het dus direct en pas het aan waar nodig.

Mocht het onverhoop niet lukken neem dan contact op met de ledenadministratie via mail [email protected]

Voor technische vragen kijk eerst op de Informatie Pagina van IT op de website:

Bedankt voor je medewerking,

Namens de Club.