Hockey

Dames 1 speelt tweede ronde Silver Cup op 3 november, be there!

Nieuws afbeelding 27-10-2017

Na de poulefase waar we twee teams achter ons hebben gelaten, mogen wij het in de tweede ronde op gaan nemen tegen VMHC Geel Zwart D1 (Veghel). Dit damesteam speelt tweede klasse (wij in de vierde) en draait tot nu toe goed mee in de top van deze klasse, daarom belooft dit een spannende wedstrijd te worden.

Wij kunnen de support heel goed gebruiken dus mocht je op vrijdagavond 3 november tijd en zin hebben, wij zien jullie graag langs de lijn van het veld! Speeltijd: 20:30 uur.

Wat is de Silver Cup?

In de Silver Cup spelen damesteams uit de eerste tot en met vierde klasse een Bekercompetitie. De poulefase is voorbij dus volgt nu knock-out: wie wint, gaat door. Zo kan het zomaar gebeuren dat MHC Heesch D1 straks tegen een team uit de eerste klasse speelt!