Start Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 13-9-2017

Beste Leden,

Zaterdag 16 september a.s. gaat de Grote Club Actie (verkoop van loten) weer van start. Elk lot kost € 3,-. Van elk verkocht lot ontvangt de vereniging een bedrag van € 2,40 ten behoeve van de clubkas.

Dit keer sparen wij voor de aanschaf van een set audioboxen in het clubhuis en trainingsmaterialen (zoals bijvoorbeeld hockeytouw, zodat de ballen op de veldjes niet meer wegrollen).

In de week van 11 september 2017 ontvangen alle E6, E8 en D-teams de intekenboekjes voor verkoop via eenmalige machtiging. Wij verwachten dat de kinderen van deze teams minstens 5 loten verkopen.

De Seniorenteams gaan dit jaar ook meedoen met de verkoop van Superloten voor de Grote Club Actie. Zij verkopen per team een Superlot (50 loten).

De Grote Clubactie start op zaterdag 16 september 2017. Vanaf die dag mag je beginnen met de verkoop. De verkoopboekjes dienen uiterlijk 28 oktober 2017 ingeleverd te worden in de daarvoor bestemde doos in het clubhuis of aan een van de coördinatoren overhandigd te worden.

Wij wensen alle lotenverkopers veel succes ! En wil je meer weten over de actie of heb je vragen, stel deze gerust. Neem dan contact op met de coördinatoren van de Grote Club Actie, Ronnie of Wilke.

Ronnie van Hasselt, Burg. Woltersstraat 16, [email protected]

Wilke van Nuland, ’t Vijfeiken 45, [email protected], 06-22333845