Bezoekers Registratie
Hockey

Team indeling Senioren Dames MHC Heesch seizoen 2017-2018

11-6-2017

De dames teams voor komend seizoen zijn nu ook bekend. Dit jaar hebben we een grote groep dames voor de teams waar we uiteraard heel blij mee zijn. Mede door relatief weinig afmeldingen en ook aanmeldingen. Na zorgvuldige overwegingen hebben we besloten uit deze groep twee damesteams samen te stellen. De teams zijn groot maar is een bewuste keuze voor nu en voor de toekomst. Wij hopen dat iedereen weer met veel plezier het komend siezoen kan gaan hockeyen.

Voor vragen of uitleg over de indeling verzoeken we je vriendelijk niet te bellen maar een mail te sturen naar het onderstaand mailadres: Mocht het ondanks alle zorgvuldigheid onverhoopt zijn dat je je naam mist of niet goed zou staan dan bel of mail meteen even.

[email protected] (Mark Derwig)

Wij geven je snel antwoord.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich in de nieuwe teamsamenstelling kan vinden en wensen jullie een gezellig,sportief en mooi nieuw hockeyseizoen toe!

Daarnaast willen wij iedereen alvast een fijne vakantie wensen en zien we iedereen graag terug op ons familietoernooi op 25 juni of het Openingstoernooi op 2/3 September.

Met sportieve groeten

 

Technische Commissie MHCHeesch

De teamindeling voor 2017-2018 is te vinden in de bijlage onderaan dit nieuwsbericht.

 

 

Bijlage
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland