Hockey

Laatste weken seizoen 2016-2017

6-6-2017

Het seizoen 2016-2017 zit er alweer bijna op. De trainingen lopen nog t/m vrijdag 16 juni en dan gaan we de zomerstop in.

De teamindelingen zijn ondertussen bekend gemaakt zodat iedereen weet in welke teams hij of zij volgend jaar mag starten. Als van de nieuwe teams de coaches en trainers bekend zijn, kan gezamenlijk worden bekeken of er nog twee weken (tot uiterlijk 29 juni) doorgetraind gaat worden in de nieuwe samenstelling. Hebben jullie als coaches en trainers hier interesse in, laat het dan even weten ([email protected]). Dan bekijken we welke dagen en tijden mogelijk zijn en hoe we sleutels kunnen regelen.

Op vrijdagavond 30 juni tussen 17.00 – 18.00 uur kunnen alle materialen van coaches en trainers worden ingeleverd in het clubhuis. Ook de trainersvergoedingen worden deze avond uitgereikt. Dit is tussen 17.30 – 18.30 uur. Dus zorg dat je er deze avond bij bent als coach en/of trainer.

Let op! Voor het inleveren van de keepersspullen ontvangen de keepers een apart schrijven.

Start seizoen 2017-2018

We zijn achter de schermen alweer druk met de voorbereidingen voor seizoen 2017-2018. Zodra coaches, trainers en het trainingsschema bekend zijn worden deze zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. De volgende data en tijden zijn al wel bekend:

·Op 13 juni (19.00 – 20.00 uur) bijeenkomst coaches en trainers A t/m D selectieteams.
·In de week van 21 augustus starten de reguliere trainingen voor de junioren (A t/m D) en senioren. Het is de laatste week van de zomervakantie dus misschien zijn sommige spelers nog op vakantie.

·Op 29 augustus start de reguliere trainingen voor de E en F jeugd.

·Op 1 september is er van 18.30 – 19.30 uur een bijeenkomst voor de coaches en trainers voor E + F jeugd. Op dezelfde avond van 19.30 – 20.30 uur is er een bijeenkomst voor de coaches en trainers voor A t/m D breedte teamsen senioren.

·Op 2 september wordt er een start toernooi georganiseerd voor de mini’s en junioren.

·Op 3 september wordt er onder voorbehoud een toernooi georganiseerd voor de senioren .

·Op 9 en 10 september begint de competitie voor jeugd en senioren.

Op 21 augustus (tijd wordt nog bekend gemaakt) en op 1 september (19.30 -20.00 uur) zijn Harm en Koen in het clubhuis aanwezig om de materialen uit te delen aan alle trainers en coaches.

Let op! Ook voor het uitdelen van de keepersspullen geldt dat de nieuwe keepers (of de coaches) een apart schrijven ontvangen.

Namens TC Kader