Bezoekers Registratie
Algemeen

Vacatures

25-5-2017

Onze club ‘draait’ met name op de vrijwillige inzet van heel veel actieve mensen. Gelukkig maar want zonder die mensen zouden we niet kunnen hockeyen. We blijven altijd zoeken naar nieuwe mensen die graag een steentje willen bijdragen en dat kan op allerlei manieren en verschillende tijden. Hoofdzaak is dat je het graag doet en begrijpt dat niet alles vanzelf loopt. Wij zijn concreet op dit moment nog op zoek naar:

Bestuurslid PR/Communicatie

Samen met de andere bestuursleden vorm je het bestuur van MHC met PR/communicatie als aandachtsgebied. Je vertegenwoordigt de activiteitencommissie en de vormgevingscommissie en jaagt een goede communicatie binnen de club aan. Je komt bij voorkeur van binnen onze club.

Coördinator videotorent.b.v het opnemen van wedstrijden en trainingen.

Samen met een groepje belanghebbenden beheer en coördineer je de opnames en de hardware en heb je regie over de aanschaf en de installatie.

Technische Commissie lid Senioren

je vertegenwoordigt samen met je ‘collega’ de belangen van al onze senioren teams en zorgt/regelt dat zij lekker en fijn kunnen hockeyen en trainen.

Technische Commisie lid Kader

je staat samen met de andere kaderleden voor het jeugd en selectiebeleid van de club. Je denkt mee, organiseert, voert uit, overlegt en bent direct betrokken bij coaching, trainingen en selectie.

Gastheer/ vrouw wedstrijden zaterdag:

je zorgt dat alles voor de wedstrijden wordt klaargezet, Je ontvangt de teams en scheidsrechters en wijst ze weg, bent aanspreekpunt voor vragen en eventuele calamiteiten op wedstrijdgebied.

Gastheer/ vrouw zondag tijdens thuiswedstrijden:

je ontvangt de teams en scheidsrechters en wijst ze weg, bent aanspreekpunt voor vragen en verzorgt de bardienst, eventueel samen met een ander.


Heb je interesse en/of wil je er eerst meer over weten bel naar 06-12964158 (Adjan Banken) of stuur een mail naar: [email protected]

 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland