Hockey

11 + 12 april: Observatietrainingen

Nieuws afbeelding 31-3-2017

Op dinsdag 11 en woensdag 12 april staan de observatietrainingen gepland voor de toekomstige A, B, C en D spelers voor het seizoen 2017-2018. Per mail ontvangt iedereen een overzicht met de namen van de spelers en in welke groep ze zijn ingedeeld. De observatietrainingen zijn volgens het onderstaande schema ingedeeld:

·Dinsdag 11 april : D jeugd 19.00 – 20.15 uur

·Dinsdag 11 april : A jeugd 20.30 – 21.45 uur

·Woensdag 12 april : C jeugd 19.00 – 20.15 uur

·Woensdag 12 april : B jeugd 20.30 – 21.45 uur

Waarom observatietrainingen?

Door het jaar heen worden alle teams door eigen trainers, coaches, TC kader en scouts in de gaten gehouden. Maar het is ook fijn om jullie samen als een groep te zien. Dan kunnen we nog beter vergelijken en krijgen we een completer beeld. Tijdens het observeren wordt er niet alleen gekeken naar je techniek en snelheid maar vooral ook naar je inzet en motivatie. Op het einde van het jaar worden alle beoordelingen samen gevoegd en aan de hand van deze gegevens worden in eerste instantie de selectieteams en daarna de breedte teams ingedeeld.

Wat als je niet kunt of wilt?

Het kan zijn dat je op deze datum echt niet kunt. Maar het kan ook zo zijn dat je liever niet mee doet aan de observatietraining. Bijvoorbeeld omdat je geen interesse hebt in het spelen in een selectieteam. Als je dat zeker weet, dan ben je niet verplicht om aan deze trainingen deel te nemen. In beide gevallen is het wel belangrijk om dit door te geven via [email protected]

Schrijf in deze mail duidelijk je naam, je huidige team en of je niet kunt of niet wilt. Dan houden we hier rekening mee bij het indelen van de teams.

Reguliere trainingen vervallen

Alle reguliere trainingen van dinsdag 11 april en woensdag 12 april komen vanaf 18.45 uur te vervallen. De trainingen op maandag, donderdag en vrijdag gaan natuurlijk wel gewoon door.