Bezoekers Registratie

4 April: Coach en Trainer gesprekken

27-3-2017

Beste Coaches & Trainers,

Het is voor ons bijzonder waardevol om gesprekken te hebben met coaches en trainers. We horen graag hoe het afgelopen jaar is gegaan. Waar de verbeterpunten zitten en wat de succesfactoren waren. Met deze informatie kunnen we tenslotte ons beleid nog meer aanscherpen om het voor iedereen zo succesvol mogelijk te maken. Natuurlijk wel met de wetenschap dat we werken met veel vrijwilligers en afhankelijk zijn van ieders vrije tijd en enthousiasme. Maar we doen altijd ons uiterste best.

Tips formulieren

Alle coaches en trainers hebben via mail Tips formulieren ontvangen. Dit zijn formulieren waarmee coaches en trainers, spelers kunnen beoordelen. Dit formulier dient zowel door de coaches als door de trainers te worden ingevuld. Dit formulier is belangrijk dus ook altijd het vriendelijke verzoek om hier goed naar te kijken en het zo objectief mogelijk in te vullen.

Planning

Bij de mail zit tevens een gespreksoverzicht. Hierop staat precies wie wanneer staat ingepland voor een gesprek. Er zijn enorm veel coaches en trainers dus het is onmogelijk om met ieders persoonlijke wensen rekening te houden. Mocht je op een tijd staan ingedeeld die echt niet uitkomt, probeer dan alsjeblieft onderling met anderen te ruilen.

Namens TC Kader

p.a. Heelwijkstraat 28