Scheidsrechter tentamen woensdag 8 februari 2017 en instructie avond vrijdag 3 februari

Nieuws afbeelding 28-1-2017
Op woensdag 8 februari a.s. staat om 19.00 uur in ons clubhuis een (her)tentamen gepland voor de e-learning van clubscheidsrechter.
Hiervoor zijn 19 kandidaten uitgenodigd. Alle cursisten hebben inmiddels persoonlijk hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Gedurende dit seizoen hebben een aantal cursisten reeds tentamen gedaan, maar zijn hiervoor niet geslaagd. Ook zijn een aantal cursisten (A en B-jeugd) opgeroepen, die hier tot op heden geen gehoor aan hebben gegeven.

Om de weg naar het tentamen te vergemakkelijken zijn de cursisten ook uitgenodigd voor een instructie avond op vrijdag 3 februari a.s. om 20.00 uur in het clubhuis.

Tijdens deze avond worden de modules van de e-learning in gezamenlijkheid van alle 19 cursisten doorlopen. Wij gebruiken daarvoor de beamer, zullen filmpjes bekijken, mogen reageren op elkaars vragen etc.

De instructie avond wordt gegeven door Wilke van Nuland. Het tentamen wordt afgenomen door een examinator van de KNHB.

Heb je vragen, laat het mij weten.
Wilke van Nuland-van Hasselt
Coördinator opleiding tot clubscheidsrechter