Nouk, Lucas en Sanne in de top 3 beste lotenverkopers!

Nieuws afbeelding 22-12-2016

De Grote Club Actie bracht vorig jaar al een recordbedrag voor onze club binnen….

Maar dit keer is het helemaal een succes!

Maar liefst € 2.700,-- mag de club in de kas stoppen. Onderdeel van de opbrengst zijn de verkoop van 6 superloten (aan de seniorenteams). Met deze superloten hebben wij meegespeeld in de extra trekking van de superloten. De hoofdprijs: een clubfeest ter waarde van Euro 5.000,00 hebben wij helaas niet gewonnen!

De Grote Club Actie werd begeleid door Ronnie van Hasselt en Wilke van Nuland. MHC Heesch werd hiermee vierde in de regio Uden.

Wilke en Ronnie mochten de cheque in ontvangst komen nemen en hebben het bestuur geïnformeerd over de beste lotenverkopers. Die toppers worden op de nieuwjaarsbijeenkomst in het zonnetje gezet. Want de beste drie lotenverkopers verdienen naast de eer ook een leuke prijs!

De top drie van beste verkopers zijn:

1.Nouk Tiemessen: 48 loten

2.Lucas Hogen Esch:32 loten

3.Sanne van Wanrooy: 25 loten

Lucas Hogen Esch heeft helemaal een prestatie geleverd, omdat hij vorig jaar ook al in de top drie schitterde. Gefeliciteerd Nouk, Lucas en Sanne! We nodigen jullie van harte uit om gehuldigd te worden op de nieuwjaarsreceptie.

En natuurlijk bedanken we Wilke en Ronnie voor hun inzet. Een flink bedrag, waar onze club weer veel van kan doen voor de leden!

Dank allemaal,

Bestuur MHC Heesch.