Scheidsrechter tentamen 2 november 2016

Nieuws afbeelding 24-10-2016
Op woensdag 2 november a.s. staat om 19.00 uur in ons clubhuis een (her)tentamen gepland voor de e-learning van clubscheidsrechter.
In het afgelopen jaar hebben een aantal cursisten reeds tentamen gedaan, maar zijn hiervoor niet geslaagd. Ook zijn een aantal cursisten (A en B-jeugd) opgeroepen, die hier tot op heden geen gehoor aan hebben gegeven. Al degenen die het betreft hebben inmiddels persoonlijk hiervoor een uitnodiging ontvangen. De code voor de e-learning hebben de cursisten al bij vorige oproepen ontvangen. Zo niet, even een seintje.
Het tentamen wordt afgenomen onder toezicht van de examinator van de KNHB, Anthony Boumans.
Immers bij het lid worden van onze vereniging, hoort ook het behalen van een scheidsrechterskaart. Dat is fijn voor jezelf maar ook voor de vereniging. Wij vinden het immers allemaal belangrijk dat onze wedstrijden "goed” worden gefloten.
Veel succes bij de voorbereidingen.

Wilke van Nuland-van Hasselt
Coördinator opleiding tot clubscheidsrechter