Grote Club Actie

Nieuws afbeelding 24-9-2016

Beste Leden,

Zaterdag 1 oktober a.s. gaat de Grote Club Actie (verkoop van loten) weer van start. Elk lot kost € 3,-. Van elk verkocht lot ontvangt de vereniging een bedrag van € 2,40 ten behoeve van de clubkas. Dit keer sparen wij voor de renovatie van de bar in het clubhuis.

Op 30 september en 1 oktober ontvangen alle E6, E8 en D-teams de intekenboekjes voor verkoop via eenmalige machtiging. Wij verwachten dat alle kinderen van deze teams minstens 5 loten verkopen.

De Seniorenteams gaan dit jaar meedoen met de verkoop van loten voor de Grote Club Actie. Zij gaan per team één Superlot (=50 loten) verkopen.

De Grote Clubactie start op zaterdag 1 oktober 2016. Vanaf die dag mag je beginnen met de verkoop. De verkoopboekjes dienen uiterlijk
1 november 2016 ingeleverd te worden in de daarvoor bestemde doos in het clubhuis of bij een van de coördinatoren.

O ja, wij zijn nog op zoek naar een vrijwilliger (ouder met jonge kinderen?), die het project Grote Club Actie van Wilke over wil nemen. Wilke heeft reeds een aantal jaren de Grote Club Actie georganiseerd, maar aangezien haar kinderen niet meer de leeftijd hebben om loten te verkopen, is het tijd om het stokje over te dragen.

Wat houdt het project Grote Clubactie in?
De opstart van de Grote Clubactie vindt plaats in mei (afstemming Bestuur over de aanpak, bestemming opbrengst en bestelling loten). Vervolgens het verspreiden van de loten aan de coaches, de communicatie richting de verkopers en de coaches, communicatie via social media en tenslotte het tijdig ontvangen van de verkoopboekjes. De doorlooptijd is jaarlijks van mei tot en met medio november. Wij sluiten af met de prijsjes voor de beste verkopers van onze vereniging tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Ronnie is met name actief met de administratieve verwerking en incasso’s van de lotenkopers. Daar gaan de meeste arbeidsuren in zitten. Zij blijft dit gewoon doen.

Wij wensen alle lotenverkopers veel succes ! En wil je meer weten over de vacature, geef even een seintje!

Vragen? Neem dan contact op met de coördinatoren van de Grote Club Actie, Ronnie of Wilke.

Ronnie van Hasselt- van Dongen, Burg. Woltersstraat 16, [email protected]

Wilke van Nuland-van Hasselt, ’t Vijfeiken 45,