Aanmelding HockeyWerkt Hockeyschool

Nieuws afbeelding 24-8-2016
Hieronder een bericht/uitnodiging van HockeyWerkt, een bedrijf waar wij als club mee samenwerken. Deze uitnodiging voor de hockeyschool is geheel vrijblijvend en kan een goede extra aanvulling van onze eigen trainingen zijn. De tijden van de hockeyschool vallen buiten onze trainingstijden. Vorig seizoen hebben we hier goede ervaringen mee gehad. Nogmaals het is geheel vrijblijvend. De organisatie en verantwoordelijkheid ligt bij HockeyWerkt en het vindt plaats op onze club.

BEN JIJ EEN ECHTE HOCKEYFANAAT?!

Vanaf dit seizoen organiseert HockeyWerkt weer de HockeySchool op MHC Heesch! Dus ben je een echte hockeyfanaat en krijg je geen genoeg van hockey? Wil je alles uit jezelf halen? Of wil je simpelweg extra techniektraining? Dan kan de HockeyWerkt HockeySchool iets voor jou betekenen!

Wat biedt HockeyWerkt HockeySchool precies? Betaalbare trainingen voor gemotiveerde kinderen van 6 tot 13 jaar. Deze technische trainingen worden spelenderwijs gegeven in groepen van maximaal 10 kinderen van dezelfde leeftijd. Hierdoor krijgen de kinderen meer dan voldoende individuele aandacht van de trainers.

Met de HockeySchool willen we alles uit het kind halen, dat lukt alleen als het kind zich volledig inzet tijdens de training. We zoeken niet naar de nieuwe Nederlandse tophockeyers maar naar gemotiveerde kinderen die meer willen leren.

De inschrijvingen zijn open op de website van HockeyWerkt:

Met sportieve groet,

Het HockeyWerkt Team