Bezoekers Registratie
Hockey

Teamindelingen E/F jeugd Seizoen 2016-2017

10-7-2016

Beste leden, ouders en verzorgers,

De laatste weken heeft de technische commissie zich intensief bezig gehouden met het samenstellen van onze teams voor het seizoen ’16-’17. Ons doel als club is om voor iedereen een zo optimaal mogelijke teamindeling te creëren waarbij vooral plezier voorop staat maar ook dat er voldoende uitdaging en ontwikkeling blijft.

Toelichting teamindeling jongste jeugd;

F teams

 

De definitieve indeling stelt de TC Jongste Jeugd altijd in de loop van augustus samen omdat uit ervaring blijkt dat er vaak nog vele aanmeldingen binnenkomen en daar zijn we natuurlijk blij mee.

 

E 6 teams

 

Deze teams zijn samengesteld door de TC Jongste Jeugd met advies van TC Kader en de coaches van afgelopen seizoen.

Nieuwe leden/aanmeldingen zullen na de start van de competitie tot aan de winterstop alleen trainen alvorens ingedeeld te worden voor de competitie.

 

E 8 teams

Deze teams zijn samengesteld door de TC Jongste jeugd met advies van TC kader en de coaches van afgelopen seizoen. Bij de samenstelling is intensief overlegd en veel aandacht besteed aan inhoud en balans in de breedte. Dit ook met het oog op de toekomst en het selectiebeleid dat volgt in aanloop naar de D teams.

Indien teams vol zijn dan zullen de nieuwe leden/aanmeldingen trainen tot aan de winterstop alvorens ingedeeld te worden in de teams. Na de winsterstop kunnen de teamindelingen gewijzigd worden.

 

De teams zoals nu vermeld starten alle zonder wissels. Zolang dit het geval is verwacht de club dat alle teams zich op de wedstrijddagen als compleet team aanmelden. De verwachting is echter dat voor de start van de competitie nieuwe aanmeldingen volgen. Indien nodig verwachten wij enige flexibiliteit tussen de teams onderling bij het uitlenen van een speler indien de tijden dit ook toelaten.

Let op; Alle teamindelingen zijn definitief maar altijd onder voorbehoud indien onvoorziene omstandigheden aanleiding kunnen zijn de teamindeling te wijzigen.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het Trainingsschema. Dit is geen eenvoudig proces vanwege de vele factoren die een rol spelen bij het kunnen indelen van teams, trainers, velden, etc. De beschikbaarheid van jeugdspelers als trainers is afhankelijk van schoolrooster, eigen trainingstijden, werktijden. De E8-tallen zullen aankomend seizoen 2x gaan trainen. TC kader verwacht voor de zomervakantie het voorlopige schema bekend te kunnen maken.

Tot slot; Voor vragen of uitleg over de indeling van je zoon of dochter verzoeken we je vriendelijk niet te bellen maar, voor een goed overzicht, een mail te sturen naar [email protected] Ook voor aanmelden/interesse voor coach.

Wij geven je snel antwoord.

Belangrijke data!

Zaterdag 3 september, traditionele start van het hockeyseizoen met het Start -openingstoernooi (informatie hierover volgt medio augustus)

Start officiële trainingen; In week van 5 September.

Zaterdag 10 september, Start van de competitie

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich in de nieuwe teamsamenstelling kan vinden en wensen jullie een gezellig,sportief en mooi nieuw hockeyseizoen toe!

Daarnaast willen wij iedereen alvast een fijne vakantie wensen en zien we iedereen graag terug op het Openingstoernooi.

Met sportieve groeten

 

Technische Commissie MHC Heesch

 

De teamindeling voor 2016-2017 is te vinden in de bijlage

Bijlage
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland