Inschrijving Familie hockeytoernooi

Nieuws afbeelding 24-5-2016
Schrijf je nu in voor het Familiehockeytoernooi!

Beste opa’s, oma’s, vaders, moeders, kinderen van de Heesche hockeyclub,

Op zondag 19 juni organiseren we het Heesch Familie Hockeytoernooi. Omdat hockeyers en niet-hockeyers van alle leeftijden meedoen met dit toernooi, ligt de nadruk van de dag op sportiviteit en gezelligheid. De vaders worden op deze dag speciaal in het zonnetje gezet.

En omdat iedereen aan het opwarmen is voor de Olympische spelen in Brazilië is het thema dit jaar

Op weg naar Rio

Hoe stel ik een team samen?

De bedoeling is dat je zelf een team samenstelt met minimaal 8 tot 12 deelnemers. Dit team bestaat voornamelijk uit familieleden of combinaties van families, met ouders en bijbehorende kinderen, vrienden of kennissen. Kinderen vanaf de F-jes mogen meespelen. Wil je meedoen maar kun je geen volledig team vormen, schroom niet, dan kijken we of we een samengesteld gezinnenelftal kunnen maken. Heb je hier vragen over, mail dan even.

Hoe ziet de dag er uit en wat zijn de kosten?

Het toernooi begint om 11.00 uur (start eerste wedstrijd om 11.30 uur) en duurt tot ongeveer 18.30/19.00 uur. Dit is inclusief de BBQ waarmee we het toernooi traditioneel afsluiten. De kosten zijn € 7,50 per deelnemer over te maken op NL66RABO0120020459 t.n.v. MHCH (vóór 12 juni a.s.) o.v.v. je teamnaam. Deelname is pas definitief nadat we het inschrijfgeld hebben ontvangen.

Er zijn een aantal picknicktafels beschikbaar. Daarnaast kun je natuurlijk spullen meenemen om je eigen teamhangplek mee op te fleuren of het comfort te verhogen. Voor een lunch is de bar op deze dag helaas niet toegerust, wel kun je terecht voor drinken en de eenvoudige hapjes (tosti’s bijvoorbeeld).

Zijn er ook medailles te winnen?

Geen Olympische Spelen zonder medailles... Er kan dit jaar gestreden worden om diverse prijzen:

- Voor de winnaars!
- De prijs voor het sportiefste team. Een subjectieve inschatting.
- Nog subjectiever en voor omkoping vatbaar is de beoordeling van het meest Rio team. We laten ons graag verrassen...... Je zou kunnen beginnen met de naam van het team en waar het eindigt laten we aan je eigen fantasie over.

Van ieder team worden leden ingezet voor zowel de barbezetting als voor het fluiten.

Meld je aan door het aanmeldingsformulier in te vullen en voor 12 juni 2016 te mailen naar: [email protected]

Wij kijken uit naar een heel gezellig familiehockeytoernooi!
Bijlage