Bezoekers Registratie
Algemeen

D-kamp

Nieuws afbeelding 8-5-2016
MHC Heesch op D-kamp

Op zaterdag 23 april duurde het even voordat alle hockeywedstrijden waren afgelopen. Maar om 16.00 uur was het dan zover: verzamelen bij de hockeyclub voor alle D leden. Het D kamp is begonnen. 

Op de fiets zijn de kinderen naar de kampeerboerderij de Vrije Lust in Nistelrode gefietst. Nadat iedereen zijn plekje gevonden had in de slaapkamers, werd er gespeeld en gebarbecued. Na een bosspel en een mooi kampvuur gingen de laatsten om 04.30 uur pas slapen. 

De volgende ochtend viel het dan ook niet mee om iedereen op tijd wakker te krijgen. Maar alles moest weer ingepakt worden om weer terug naar de club te fietsen. 

Op de club werden natuurlijk wedstrijdjes gehockeyd, maar ook shoot outs genomen en allerlei andere spellen gedaan. In de middag was er nog een broodje knakworst voor de liefhebbers, waarna het touwtrekken kon beginnen. 

Het weer heeft helaas niet altijd meegezeten en om 16.00 uur kwam de vermoeidheid toch wel bovendrijven. Dus fijn dat alle ouders de kinderen om 16.30 uur kwamen ophalen. Ondanks het weer, was het weer een geweldig D kamp, mede dankzij de inzet van de vele ouders, sponsors en natuurlijk de kinderen zelf! 


 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland