Bezoekers Registratie
Hockey

Mini van de Week

Nieuws afbeelding 9-4-2016
MHC Heesch heeft Mini’s van de week
 
Om de dinsdag wordt er een Mini van de week gekozen uit de E-/F-lijn. Zij zijn te gast bij Dames1 wanneer dit team thuis speelt. 
Op deze thuiswedstrijd maken de Mini's onderdeel uit van het dit ‘grote’ team. Voor deze jonge hockeyers een unieke ervaring, want ze mochten bij de teambespreking zitten, mee doen met de warming-up en op de bank zitten. Bij de aftrap van de wedstrijd mogen de twee Mini's de bal uitnemen en scoren in het doel van de tegenstander! En uiteraard drinken ze gezellig na de wedstrijd een glaasje ranja mee. De laatste keer waren Fenne en Jette aan de beurt…
 
Fenne:  
"Ik vond het leerzaam om te kijken. Leuk om de speelsters te zien van dames1! En  leuk  om de  keepster  te  mogen  inspelen…. En super blij met mijn shirt!”
 
Jette:
"Ik vond het heel leuk om te zien, want ze spelen heel hard. Ik zou net zo goed als de keeper willen worden. Ook hadden we mooie shirtjes gekregen, en nog heel erg bedankt!”
 
Toen de Mini’s er waren stond de wedstrijd tegen Bakel op het programma. Voor Dames1 was dit een belangrijke wedstrijd om bovenin mee te blijven draaien. Vorige keer was dit geen makkelijke wedstrijd en werd er gelijk gespeeld (2-2). 
Fenne en Jette hebben het super gedaan! Ze hadden veel geluk met het weer en hebben lekker in het zonnetje van de wedstrijd kunnen genieten. Met de aanmoediging van Fenne en Jette werden er drie punten binnen gehaald en heeft Dames1 met 6-0 gewonnen! 
 
Fenne en Jette bedankt! 
Dames1

Fotos van Mini van de Week zijn te vinden in het Foto Album


 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland