Bezoekers Registratie
Hockey

Clubkampioenschappen bij MHC Heesch voor NK Shootout 2016

Nieuws afbeelding 5-4-2016
Op zondag 3 april hebben bij de Hockeyclub MHC Heesch de clubkampioenschappen voor de NK Shootouts plaatsgevonden. Een shootout bij hockey is vergelijkbaar met een strafschop bij voetbal. Men neemt shoot-out vanaf de 23 meterlijn recht tegenover het doel. De veldspeler neemt de bal en krijgt acht seconden om een doelpunt te maken (van binnen de cirkel).

Ondanks dat het beloofde zonnetje achterwege bleef, waren de kinderen er allemaal klaar voor. In de voorrondes mochten alle kinderen in hun eigen poule 4 keer proberen de keeper te passeren. Na een korte rustpauze, waar iedereen even op adem kon komen, konden de poulewinnaars opnieuw laten zien wat ze konden.

In de finale speelden de poulewinnaars van alle lijnen door elkaar: de D, C en B kinderen, zowel keepers als spelers. Bijvoorbeeld een B speelster mocht dan proberen om een D keepster te passeren. Dit bracht soms verrassende uitkomsten!

De volgende clubkampioenen mogen naar de districtsfinale in Tilburg op 8 mei:
·         Gijs van Oort, keeper JB1
·         Ruben van de Giessen JB1
·         Niels van Hasselt, spelers JB1
·         Juliette Gelderland, keepster MD1
·         Jasmijn van Kempen, speelster MC2
·         Maartje Kappers, speelster MB1
 
MHC Heesch feliciteert deze toppers en wenst hen veel succes voor de districtfinale op 8 mei in Tilburg. Daarna volgt op 25 juni de grote finale plaats in Den Bosch, waar onder andere een clinic door een international gewonnen kan worden. 

In het fotoalbum kun je een aantal foto's vinden


 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland