Scheidsrechterstentamen 30 maart 2016: 20 cursisten geslaagd

Nieuws afbeelding 31-3-2016
Op woensdag 30 maart jl. hebben 34 cursisten het tentamen gemaakt voor clubscheidsrechter. Van deze groep zijn 20 cursisten (59 %) geslaagd en kunnen vanaf heden bevoegd een wedstrijd gaan begeleiden. Binnenkort ontvangen de geslaagden hun scheidsrechterspasje en een fluitje als attentie.

Ook vanavond werd weer duidelijk dat een cursist, die voldoende tijd besteed heeft aan de e-learning gegarandeerd succes heeft en slaagt voor het tentamen!

Wij feliciteren de navolgende leden:

Toine Artz, Bastienne Banken, Kim van Boxmeer, Gabi v.d. Elzen, Fleur van Es, Hannah v.d. Giessen, Ruben v.d. Giessen, Julia Hanegraaf, Fleur van Herpen, Jente Kieboom, Daan Korst, Evi van Lier, Gijs van Oort, Esmee Otto, Denise Romijn, Marieke Veld, Silke Verhoeven, Bodine de Voigt, Sam Vos en Maartje v.d. Wijgert.

De overige 14 cursisten (41 %) komen terug voor een hertentamen. De oproep hiervoor kun je t.z.t. verwachten.

Even voor de goede orde:
Mocht je binnenkort opgesteld staan voor een officiĆ«le wedstrijd en heb je behoefte aan extra begeleiding laat het weten via [email protected] Dan kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Veel plezier bij het bevoegd begeleiden van wedstrijden,

Wilke van Nuland-van Hasselt

Coƶrdinator opleiding tot clubscheidsrechter