Clubkampioenschappen NK Shoot Out 2016

Nieuws afbeelding 31-3-2016
Beste leden,

Op zondag 3 april word er een clubkampioenschap georganiseerd voor het Interpolis NK Shoot Out. De 2 beste spelers, speelsters en de beste keeper en keepster kunnen zich zelf kwalificeren om mee te mogen doen bij de disctrictfinale in Tilburg op 8 mei

De poule fase zal om 09.15 plaatsvinden. De halve finales zullen plaatsvinden tijdens de rust van de Heren 1, Dames 1 en Dames 2. Tijdens de rust van de Heren 1 zal de finales voor de jongens plaatsvinden. Tijdens de wedstijd van de Heren 2 zal de finale plaatsvinden voor de dames.

Wij zouden het leuk vinden als jullie je favoriet aan komen moedige en de Heren en de Dames tijdens hun wedstrijd. Iedereen is welkom op deze gezellige dag en hopen jullie hier dan ook met zijn alle te zien om de kinderen aan te moedigen. Het beloofd een mooie en spannende dag te worden voor iedereen.

Voor meer informatie over het NK Shoot Out 2016 kijk op

Tot zondag.