Hulp bij Fluiten

Nieuws afbeelding 9-3-2016
MHC Heesch heeft een online scheidsrechterscursus. Interactieve filmpjes worden afgewisseld met theorie. Het examen wordt afgenomen door een bondsscheidsrechter van de KNHB. Als je je kaart hebt behaald, begint het natuurlijk pas echt en ga je elftallen fluiten.

Wij kunnen ons voorstellen dat je dat spannend vindt. Daarom zal de club, op aanvraag, nieuwe, maar ook bestaande, scheidsrechters begeleiden. Wij kunnen in een groepje extra uitleg geven en veelvoorkomende spelsituaties bespreken. Ook is het mogelijk dat een zeer ervaren scheidsrechter als derde in het veld met je meekijkt en jou 1 op 1 begeleidt.

Als je extra begeleiding bij het fluiten fijn zou vinden, stuur dan een mailtje naar [email protected]. Wij nemen dan binnenkort contact met je op.

De Arbitrage Commissie