MHC Heesch trots op Babette, Imke, Lucas en Fraukje

Nieuws afbeelding 13-1-2016
MHC Heesch is trots op alle vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Inmiddels telt de club 450 leden. Deze tomeloze inzet bleek ook weer bij het behaalde bedrag tijdens de Grote Club Actie. De actie werd
begeleid door Ronnie van Hasselt en Wilke van Nuland. Deze actie bracht ruim € 2000,-.
In verhouding met het aantal leden onderscheidt MHCH zich hierin écht met andere verenigingen, een opvallend resultaat dus!
Enkele jeugdleden van MHC Heesch leverden hierbij een topprestatie die genoemd mag worden. Dat deed voorzitter Ton de Visser dan ook, tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de club die afgelopen weekend werd gehouden. De drie beste lotenverkopers ontvingen een prijs.

De beste top-lotenverkoper was Babette Slijkhuis, gevolgd door Imke van der Wijst op een tweede plaats. Lucas Hogen Esch en Fraukje Brandenburg deelden samen de derde plaats. Fraukje kon helaas niet zelf haar beloning in ontvangst nemen en staat daarom niet op de foto. Haar prijs krijgt ze thuisbezorgd.

Op de foto van links naar rechts:
Imke van der Wijst, Lucas Hogen Esch, voorzitter Ton de Visser en Babette Slijkhuis.

Ook een toplotenverkoper is Fraukje Brandenburg die niet op de foto staat.
Zie ook artikel in de MooiBernhezer Krant van deze week