Geslaagd: Clubscheidsrechters !

Nieuws afbeelding 7-1-2016 In de afgelopen maand hebben een aantal leden de e-learning opleiding tot clubscheidsrechter gevolgd.  Een interactieve manier om goede kennis van de spelregels van het hockey te krijgen!

Op 6 Januari j.l. hebben 28 leden hiervoor tentamen gedaan, waarvan 68 % geslaagd is.  Anthony Boumans, examinator namens de KNHB en oud-lid van onze vereniging, heeft de tentamens vanavond begeleid. Ook van hem hebben de cursisten een steuntje in de rug ervaren!

Gefeliciteerd met jullie scheidsrechterskaart en veel succes met het bevoegd begeleiden van wedstrijden:
Babette Zant, Ellen Ulijn, Merijn v.d. Stappen, Liselotte Petersburg, Chelsey de Mey, Kim Wijnen, Kim van Venrooij, Frederique Achten, Maartje van Noort, Amber van Nuland, Lotte Bakker, Robert Bernsen, Fleur Ticheloven, Nadine Sigmans, Chesney Teunissen, Emma van Vilsteren, Mark Derwig,
Lotte v.d. Hoogen en Hannah Rotman.

Het volgende tentamen vindt plaats op woensdag 30 maart a.s. in het clubhuis. Alle cursisten die hertentamen mogen doen en degenen die er vandaag niet bij waren, worden dan in ieder geval verwacht!

Scheidsrechter Cursus coordinator